Esittely Hälytysosasto Nuoriso-osasto Naisosasto Ensivaste Galleria Vieraskirja
NAISOSASTO


Naisosasto
Naisosaston jäsenet. Takarivi vasemmalta: Sirpa Martikainen, Marja-Leena Ruotsalainen, Anna-Liisa Miettinen, Aino Väänänen, Jonna Ruotsalainen ja Saija Keränen. Alarivi: Piia Miettinen, Heidi Nyman ja Sari Kakkinen. Kuvasta puuttuu Päivi Kokkonen. (pientä kuvaa klikkaamalla avautuu iso kuva)
Naisosasto on tärkeä osa palokuntaa. Naisosaston tehtäviin kuuluvat muun muassa hälytysosaston muonitus, huolto ja muut vastaavat tehtävät pitkäkestoisissa tulipaloissa, onnettomuuksissa sekä harjoituksissa. Naisosasto muonittaa myös nuoriso-osaston harjoituksissa.

Naisosaston jäsenet voivat myös toimia esimerkiksi liikenteenohjaustehtävissä tai harjoituksissa potilaina. Muita tehtäviä ovat myös koulutustilaisuuksien järjestäminen kuntalaisille, yrityksille ja yhteisöille. Naisosaston tavoitteena on lisätä kuntalaisten kiinnostusta turvallisuusasioihin.


Naisosasto on perustettu keväällä 2006. Osasto toimii palokunnan hallituksen alaisena ja saa vuosittain käyttöönsä oman rahasumman esimerkiksi varusteiden ja vaatetuksen hankintaa varten. Toiminnassa on mukana keskimäärin kymmenen jäsentä. Naisosastoon kuuluva henkilö on VPK:n yhdistyksen jäsen, joten hänellä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin VPK:n hälytysosastoon kuuluvallakin.

Kiinnostaako naisosaston toiminta? Mukaan otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Tarkempia tietoja palokunnan päälliköltä Eerik Miettiseltä, puh. 040-488 3827.


SIVUN ALKUUN
TAMNET